JUUL, fashion friends forever! (1)

www.juulfashion.nlHet zal niemand die mij kent, zijn ontgaan dat ik dol ben op mode. Al vanaf mijn vroegste jeugdjaren verslind ik tijdschriften over mode, styling en trends. En ben ik ook niet te beroerd om, naar vermogen, geld uit te geven aan mijn verslaving. Verslaving ja, want passies hebben we tegenwoordig allemaal dus dat is niet meer origineel. Maar bladen lezen en spullen kopen zijn zeker nog geen garantie voor er goed uitzien. Het ontwikkelen van een eigen stijl en het vertalen van trends naar jouw stijl moet je leren en heeft mij best wel veel tijd gekost. Je smaak evolueert samen met je persoonlijke ontwikkeling. Naarmate je beter weet wie je bent, wordt het ook gemakkelijker om daarbij de juiste outfit te kiezen. In mijn geval heb ik daar ook een beetje hulp bij gehad. Was ik vroeger iemand van de bij elkaar passende setjes, kopen op safe, heb ik inmiddels geleerd om losse items te combineren tot een eigen outfit. Misschien zegt ook dat weer iets over mij maar laat ik maar niet de zoveelste psycholoog van de koude grond worden.

Het begon meer dan tien jaar geleden. Samen met mijn vorige liefde, die in Eindhoven woonde, kwam ik regelmatig in Den Bosch en daar ontdekte ik JUUL, de boutique van Julia Brandsma. De afgelopen tien jaar heb ik daar een groot deel van mijn garderobe aangeschaft. En uit al die jaren heb ik nog stukken in mijn persoonlijke dressing room hangen. Van al die topladies die daar werken heb ik geleerd om te durven, om te kiezen voor combinaties die ik voorheen nooit bedacht zou hebben, om te investeren in stukken die jarenlang mee kunnen maar nooit outdated raken, kortom om mijn eigen – latent aanwezige (ahum) – stijl te ontwikkelen. Natuurlijk schept dat een band, we hebben samen een traantje weggepinkt toen mijn vorige liefde was overleden. Ok, ik geef er een hoop geld uit want zij moeten net als ik ook geld verdienen. Daar is h

elemaal niks mis mee. Toch zijn het mijn beste fashion friends geworden. Want wanneer ik voor de spiegel de outfits aan het passen ben, die voor mij klaarhangen als ik er kom, dan ben ik echt even heel gelukkig, volgens mij nog blijer dan het bekende kleine meisje in de snoepwinkel. Of misschien is JUUL wel mijn eigen snoepwinkeltje. Dus ga eens op onderzoek uit in Den Bosch, en vraag naar Joyce, Julia, Jessie of één van de andere meiden of check www.juulfashion.nl. We hebben toch allemaal een eigen snoepwinkeltje nodig.

See you at JUUL’s!

Jellie

 

 

,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *