Jellie J. Tiemersma

Mijn verhaal: blond, blind en een bitch!

Je hoeft niet alles te kunnen zien om verder te kijken! Mijn motto! Het heeft mij er toe gebracht om na een aantal vaste dienstverbanden en freelance opdrachten, tegen veel adviezen in, echt mijn eigen bedrijf te starten. Personal Too richt zich nu met name nog op de non profit sector in de breedste zin van het woord. Personal Too is op diverse manieren inzetbaar en kiest veelal voor een onorthodoxe aanpak. Vandaar de naam.

Toch blijf ik ook bezig met het verder uitbouwen van mijn bedrijf. Door samenwerkingen met anderen aan te gaan en door het ontwikkelen van nieuwe producten. Maar misschien ga ik ook wel een buitenlands kledingmerk importeren! Waarom niet? Ik houd van afwisseling en niemand heeft ooit gezegd dat ondernemers niet verder mogen kijken.

Ik heb een brede ervaring als bestuurder/manager en adviseur in diverse organisaties, ben politiek actief geweest en kijk op andere manieren rond binnen organisaties. Ik heb ook veel ervaring in het presenteren en het spreken in het openbaar. Ook is het lobbyen voor maatschappelijke vraagstukken mij niet vreemd. Kijk voor meer details op mijn Linkedin-pagina. Hier vind je ook een aantal aanbevelingen van mensen met wie ik heb mogen samenwerken.

Elk jaar investeer ik in mezelf en Personal Too door het volgen van opleidingen en trainingen. Nieuwe kennis biedt nieuwe inzichten en opent andere deuren. Ook sta ik ingeschreven bij ZijSpreekt. Je kunt mij daar boeken voor een lezing, keynote of dagvoorzitterschap. Denk daarbij aan onderwerpen als diversiteit, governance en modern besturen in de non profit sector. Fysieke en digitale toegankelijkheid is ook een thema dat mijn bijzondere aandacht heeft en waar ik, ook vanuit mijn eigen ervaring, graag het debat over aanga.

ZijSpreekt_Logo_RGB (Custom)